loader image
Goranski Eko Kampovi

Goranski Eko Kamp (GEK) je nastao pre više od 30 godina i doživeo je transformacije kako bi odgovorio na potrebe dece. Cilj nam je da približimo decu prirodi, da pružimo pozitivno iskustvo našim polaznicima, da ga dožive kao svoj drugi dom i da se ponovo družimo i sledećeg leta. GEK nije samo jednokratno iskustvo, jer se na njemu stiču i razvijaju veštine i znanja potrebna za ceo život.

Postoje mnogi kampovi i letnji programi za decu i mlade, dok su Goranski Eko Kampovi jedinstveno iskustvo. Ovo su razlozi zbog kojih 95% roditelja naših polaznika preporučuju naš kamp svojim prijateljima:

  • zanimljivi dani u prirodi,
  • duga tradicija i bogato iskustvo,
  • sticanje korisnih veština,
  • bezbedan boravak na kampu,
  • iskusan tim edukatora i kamp lidera,
  • duh kampa i spontanost.

Zanimljivi dani u prirodi: Od jutra do večeri, mi provodimo naše vreme na otvorenom – na Fruškoj gori, na Dunavu, u Dvorskoj bašti ili istražujući Sremske Karlovce… Iskoristićemo svaki trenutak za boravak ma svežem vazduhu, okupani suncem, u šetnji, vožnji katamaranom…

Boravak u prirodi je važan za decu – škole u prirodi vaspitno deluju na decu, razvijaju njihovu samostalnost, sposobnost posmatranja i proučavanja prirodnih pojava, razvijaju radoznalost i želju za istraživanjem. Boraveći u prirodi dete se upoznaje sa živom i neživom prirodom, prirodnim pojavama, životom i radom ljudi, povezanošću biljnog i životinjskog sveta, uočava njenu lepotu i raznovrsnost. Svojom aktivnošću dete saznaje koliko je ugrožena životna sredina koja nas okružuje i kako joj svaki pojedinac može pomoći u očuvanju.

Ovog letnjeg raspusta smo za sve vas avanturiste i istraživače rezervisali datume Goranskih Eko Kampova, a družine Drugoljuba i Prirodoljuba vas pozivaju da doživite nezaboravno iskustvo i na najlepši način provedete svoj letnji raspust!

Gde se održavaju kampovi i gde smo smešteni?

Goranski Eko Kampovi se održavaju u Sremskim Karlovcima, koji je udaljen od Novog Sada svega 11 kilometara. Sremski Karlovci predstavljaju centar kulture i tradicije, ali isto tako oazu mira i tišine, ušuškano mesto između najstarijeg nacionalnog parka u Srbiji (NP “Fruška gora”) i jedinstvenih, ritskih i močvarnih prirodnih staništa (SRP “Koviljsko-petrovaradinski rit”). Deca borave u Ekološkom centru Radulovački koji je nosilac titule “Evropski omladinski centar”, što vam govori kako radimo sa mladima i kakve rezultate postižemo. U njemu boravite da bi učili, u njemu učite da bi uživali, u njemu kreirate i stvarate, u njemu sanjate i maštate.

Datum održavanja kampa: 15 – 18. jun i 18 – 21. jun 2024. godine, uzrast od 6 do 12 godina.

Iskusan tim edukatora i kamp lidera: Naši edukatori i kamp lideri su naš najveći kapital. Rade sa nama jer vole rad sa decom i mladima. Pažljivo biramo edukatore i kamp lidere sa entuzijazmom, strpljenjem i energijom koja je potrebna da se stvori leto zabave, radosti i uspomena koje naši polaznici nikada neće zaboraviti. Učesnicima pristupaju prijateljski i rado dele svoje znanje, kreativnost, talenat, interesovanja i veštine. Svi naši kamp lideri imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i mladima.

Više informacija možete dobiti na:

Prijave za kampove su počele, možete se prijaviti putem linka GORANSKI EKO KAMPOVI.

Slične vesti: