Edukacija, Goranski Eko Kampovi, Program za decu

Goranski Eko Kampovi – GEK

Naši Goranski Eko Kampovi su sigurno najlepši letnji događaji prepuni avanture, slobode i uživanja u prirodi! Izaberi svoju letnju avanturu!

Kampovi su idealan način provođenja vremena za sve koji vole rekreaciju, druženje, kreativan i aktivan boravak u prirodi. Kampovi za decu su izuzetno dobra prilika za upoznavanje sa prirodom, koju nudi destinacija Sremskih Karlovaca. Kroz njih deca imaju priliku da provedu slobodno vreme na zanimljiv i kreativan način u društvu vršnjaka. Dani na kampovima su ispunjeni interkativnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezevisane za druženje i zabavu. 

Uneli smo male izmene, odredili datume tematskih Goranskih Eko Kampova i sada čekamo vas da odaberete da li ćete da budete drugoljubdrvoljubcvetoljubbuboljub ili pticoljub. Doživite nezaboravno iskustvo, letnju avanturu i na najlepši način provedite svoj letnji raspust!

Ovi kampovi su tematski kreirani sa ciljem da deca imaju prilike da kvalitetno provedu svoje slobodno vreme, da upoznaju i zavole prirodu, da se upoznaju sa prirodnim bogatstvima koja se nalaze u njihovom neposrednom okruženju. Najbitnije je da omogućavaju razvijanje pravilnog odnosa prema prirodi i saznanja o potrebama zaštite životne sredine.

Datumi održavanja kampova su:

  • 2 – 5. jul – Kamp “Drugoljub” – Putevima drugarstva (uzrast od 6 od 8 godina); ograničen broj mesta
  • 5 – 8. jul – Kamp “Cvetoljub” – Špajz u malom ritu (uzrast od 9 od 12 godina)
  • 8 – 11. jul – Kamp “Buboljub” – Laka krila, oklop tvrd (uzrast od 9 od 12 godina); ograničen broj mesta
  • 18 – 21. avgust – Kamp “Pticoljub” – U šumi žbun, a u žbunu kljun (uzrast od 9 od 12 godina)
  • 22 – 25. avgust – Kamp “Drvoljub” – Čarobni svet šume (uzrast od 9 od 12 godina)

Naši kampovi traju 4 dana 3 noći, a tokom kampa deca su smeštena u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicenatar.org), koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

Prijave za kampove su počele, možete se prijaviti popunjavanjem linka PRIJAVNOG FORMULARA – GEK!

Više informacija možete dobiti na 021 451 788 ili 021 881 027 ili nam pišite na office@pokretgorana.org.rs i pratite nas na našoj facebook stranici Goranski Eko Kampovi!