Cvetna pijaca

Novosadske cvetne pijace- proleće 2021.

Novosadska cvetna pijaca, samo ime nam govori šta to naše sugrađane i sugrađanke kao i posetioce Novog Sada čeka tokom ovog proleća. Dobro poznata atmosfera, šarenilo, mirisi, ukusi, dobra energija, osmesi, to je sve što je potrebno kako bi ulepšali ovo proleće u Novom Sadu.

Pokret gorana Novog Sada organizuje Novosadske cvetne pijace sa ciljem da svi naši sugrađani i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.
Tokom trajanja naših cvetnih događaja posetioci će imati prilike da posete štandove naših izlagača cveća, sadnica, opreme za uređenje bašta i vrtova, meda i pčelinjih proizvoda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Planirani termini održavanja Novosadskih cvetnih pijaca za proleće su: 07-08. maj, 14-15. maj, 21-22. maj i 28-29. maj.

Datumi zavise od vremenskih prilika i od razvoja epidemiološke situacije. Sve informacije se mogu dobiti na 021 451 788 ili 060 0451 788 ili nam pišite na mail: manifestacije@pokretgorana.org.rs

Cvetna pijaca podleže svim propisanim merama zaštite i molimo sve posetioce “Novosadske cvetne pijace”, da pravilno nose maske za lice, kako bismo svi bili bezbedni.