Cvetna pijaca, Manifestacije, Zelena ekonomija

Novosadske cvetne pijace

Našem i vašem nestrpljenju je konačno došao kraj i počinjemo sa Novosadskim cvetnim pijacama. Naše prvo jesenje druženje na otvorenom će se održati petak i subotu, 02. i 03. oktobra, na dobro poznatog lokaciji, plato ispred SPENS-a.

Našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači sa nekoliko izložbenih celina – cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno-bezbedne hrane i starih i umetničkih zanata. U okviru našeg događaja, imaćemo i štand koji je namenjen za sakupljanje donacija i naši izlagači su upravo ti koji doniraju!
Novosadska cvetna pijaca je jedna od aktivnosti kojom obeležavamo 30 godina “Novosadskog proleća”, 60 godina rada Pokreta gorana, a deo je projekta koji je podržala Gradska uprava za privredu.

Planirani termini održavanja Novosadskih cvetnih pijaca za oktobar su:

09 – 10. oktobar i 16 – 17. oktobar i 23 – 24. oktobar.

Datumi zavise od vremenskih prilika i od razvoja epidemiološke situacije. Svi zainteresovani izlagači koji žele da izlažu, pa i oni koji nisu kod nas izlagali, mogu da se prijave i informišu pozivom na 021 451 788 ili 060 0451 788 ili nam pišite na mail: manifestacije@pokretgorana.org.rs

Manifestacija podleže svim propisanim merama zaštite i molimo sve posetioce “Novosadske cvetne pijace”, da pravilno nose maske za lice, kako bismo svi bili bezbedni.