Ceger ekoloških ideja, Edukacija

Seminar “Ceger ekoloških ideja”

Organizujemo seminar za učitelje/ice pod nazivom “Ceger ekoloških ideja”, koji će se održati u Novom Sadu, na Prirodno-matematičkom fakultetu. Seminar je deo projekta “Sa Cegerom u prirodu” koji je podržao Grad Novi Sad – Uprava za zaštitu životne sredine. Na seminaru će biti predstavljena tri edukativna cegera (Čarolija šume, Magična livada i Vodena avantura) za edukaciju u šumi, na livadi i kraj vode, kao i priručnik koji ih prati sa opisanim aktivnostima. Sve aktivnosti iz priručnika će biti predstavljane u prirodi, uz korišćenje rekvizita, kartica i testova koji su pripremljeni za realizaciju svake opisane aktivnosti.

Seminar se održava u subotu, 03. oktobra i nedelju, 04. oktobra 2020. godine. Zbog svih mera sprečavanja širenja virusa COVID-19, na seminaru će ukupan broj učesnika biti do 30. Pravo učešća na seminaru ima po jedan učitelj/učiteljica iz svake prijavljene škole.
Rok za prijavu je petak, 02. oktobar 2020. godine do 16 časova.
Prijava za učešće je na linku: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzBNcr89rbYgGnNhahlF4Dk43QrqizZGzItf9fepobjLcXCw/viewform

Predavači na seminaru će biti edukatori Pokreta gorana koji su i osmislili Cegere: Ljiljana Jovanović, Nina Dimitrijević i Ivana Dragin.

Ukoliko su potrebne dodatne informacije, mogu se dobiti na office@pokretgorana.org.rs