Edukacija, Goranski Eko Kampovi, Program za decu

Pticoljub

U šumi žbun, a u žbunu kljun.

Gde spavaju ptice? Šta je to dvogled? Kako napraviti kolekciju pera? Šta je to sovin prtljag? Da li ste se nekad pitali zbog čega roda ima dugačak kljun i duge noge? Zašto leti čak u Afriku? Zašto vrabac ima mali kljun, a vetruška kao otvarač za konzerve? Da li se i oni sele? Kako se postaje ornitolog?

Kamp se održava od 22. do 24. avgusta. Ljubitelji prirode koji imaju od 6 do 11 godina će imati tri nezaboravna dana koje ćemo posvetiti pticama. Mnogo istraživanja, posmatranja, zaključivanja, zabave, osmeha i avantura čeka na sve vas. Na pticoljube čekaju Fruška gora, Koviljsko-petrovaradinski rit, Karlovački dunavac… Svoje terenske beležnice će ispuniti novim činjenicama i zapažanjima… Novi drugari i drugarice, nove veštine, nova znanja, mnogo osmeha i provoda u prirodi je ono što možete da doživite u ovoj letnjoj avanturi zvanoj pticoljub.

Kamp Pticoljub je izuzetna prilika za upoznavanje sa prirodom, druženje, kreativan i aktivan boravak u prirodi. Dani na kampu su ispunjeni interkativnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezevisane za druženje i zabavu.

Naši kampovi traju 3 dana 2 noći, a tokom kampa deca su smeštena u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicenatar.org), koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

Prijave za kampove su počele, možete se prijaviti popunjavanjem linka PRIJAVNOG FORMULARA – GEK!

Više informacija možete dobiti na 021 451 788 ili 021 881 027 ili nam pišite na office@pokretgorana.org.rs