Edukacija, Goranski Eko Kampovi, Program za decu, Zaštita životne sredine

Buboljub

Laka krila, oklop tvrd.

Koja je to milionska grupa bića? Entomologija – kakva je to nauka? Šta je to kečer? Kako se rađa leptir? Kako da odgajimo svog leptira? Zašto svitac svetli? Kako se pravi insektarijum? Gde sve žive insekti? Zašto su važni za svet oko nas? Zašto su pčele važne za čovečanstvo?

Kamp se održava od 20. do 22. avgusta. Ovog leta smo i za naše buboljube pripremili avanturistički kamp koji će im pružiti mnogo osmeha, istraživanja, druženja… Kamp za sve one istraživače uzrasta od 6 do 11 godina. Na vas čekaju Fruška gora, Koviljsko-petrovaradinski rit, Karlovački dunavac… Mnogo avantura, osmeha, kreativnosti… Svoje terenske beležnice će ispuniti novim činjenicama i zapažanjima…Novi drugari i drugarice, nove veštine, nova znanja, mnogo osmeha i provoda u prirodi je ono što možete da doživite u ovoj letnjoj avanturi zvanoj buboljub.

Kamp Buboljub je izuzetna prilika za upoznavanje sa prirodom, druženje, kreativan i aktivan boravak u prirodi. Dani na kampu su ispunjeni interkativnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezevisane za druženje i zabavu.

Naši kampovi traju 3 dana 2 noći, a tokom kampa deca su smeštena u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicenatar.org), koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

Prijave za kampove su počele, možete se prijaviti popunjavanjem linka PRIJAVNOG FORMULARA – GEK!

Više informacija možete dobiti na 021 451 788 ili 021 881 027 ili nam pišite na office@pokretgorana.org.rs