Edukacija, Goranski Eko Kampovi, Program za decu, Program za mlade

Prirodoljub

Tinejdžerski kamp

Kako zvuči tajni jezik prirode? Kakvu magiju kriju stara stabla? Koliko prirodnih bogatstava mi se nalazi na dohvat ruke? Kako da se orijentišem u prirodi? Za koliko minuta se može postaviti šator? Kako da prenesem vršnjacima svoja znanja? Kako da postanem kamp lider? 

Kamp se održava od 10. do 12. avgusta. Ovog leta smo i za tinejdžere pripremili Goranski Eko Kamp! Kamp za sve one istraživače uzrasta od 12 do 15 godina. Mnogo uživanja, istraživanja, druženja… Na vas čekaju Fruška gora, Koviljsko-petrovaradinski rit, Karlovački dunavac… Mnogo avantura, osmeha, kreativnosti… Novi drugari i drugarice, nove veštine, nova znanja, mnogo osmeha i provoda u prirodi je ono što možete da doživite u ovoj letnjoj avanturi zvanoj prirodoljub.

Kamp Prirodoljub je izuzetna prilika za upoznavanje sa prirodom, druženje, kreativan i aktivan boravak u prirodi. Dani na kampu su ispunjeni interkativnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezevisane za druženje i zabavu.

Naši kampovi traju 3 dana 2 noći, a tokom kampa deca su smeštena u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicenatar.org), koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

Prijave za kampove su počele, možete se prijaviti popunjavanjem linka PRIJAVNOG FORMULARA – GEK!

Više informacija možete dobiti na 021 451 788 ili 021 881 027 ili nam pišite na office@pokretgorana.org.rs