Edukacija, Goranski Eko Kampovi, Program za decu

Cvetoljub

Špajz u malom ritu

Kako se pravi herbarijum? Kozmetika od cveća? Koliko latica ima cvet kamilice? Od kojih biljaka u prirodi može da se kuva čaj? Da li svaka biljka ima koren? Šta može u prirodi da se jede, koje plodove biljaka koristimo u ishrani? Koje su to začinske biljke? Kako se pravi palačinka od biljaka?

Kamp se održava od 03. do 05. jula. Cvetoljubi će postati pravi eksperti za izradu herbarijuma, za lekovite i jestive biljke i za uređenje jednog cvetoljupskog špajza u prirodi! Iznenađenja će biti mnogo, uživanja još više, druženja i zabave do neba na našem kampu. Novi drugari i drugarice, nove veštine, nova znanja, mnogo osmeha i provoda u prirodi je ono što možete da doživite u ovoj letnjoj avanturi zvanoj cvetoljub.

Kamp Cvetoljub je izuzetna prilika za upoznavanje sa prirodom, druženje, kreativan i aktivan boravak u prirodi. Dani na kampu su ispunjeni interkativnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezevisane za druženje i zabavu. Cvetoljubi će doživeti ovo nezaboravno iskustvo i vratiti se sa kampa zajedno sa drugarima i događajima koje će dugo pamtiti.

Naši kampovi traju 3 dana 2 noći, a tokom kampa deca su smeštena u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicenatar.org), koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

Prijave za kampove su počele, možete se prijaviti popunjavanjem linka PRIJAVNOG FORMULARA – GEK!

Više informacija možete dobiti na 021 451 788 ili 021 881 027 ili nam pišite na office@pokretgorana.org.rs