Edukacija, Goranski Eko Kampovi, Program za decu

Drvoljub

Čarobni svet šume

Ko su starosedeoci Sremskih Karlovaca? Šta vidiš u kori drveta? Na kom drvetu raste žir? Koliko je godina imalo drvo kada je postalo panj? Gde žive veverice? Sa kog drveta nikada ne opada lišće? Od čega se pravi papir? Šta radimo sa smećem kada se nalazimo u šumi? Da li mahovina može da nam pokaže strane sveta? Kako da napravimo svoj suvenir iz prirode?

Kamp se održava od 22. do 24. juna. U ovoj nesvakidašnjoj avanturi će deca zajedno zaviriti u čarobni svet šume i na idealan način provesti svoj letnji raspust. Kamp Drvoljub je izuzetna prilika za upoznavanje sa prirodom, druženje, kreativan i aktivan boravak u prirodi. Dani na kampu su ispunjeni interkativnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezevisane za druženje i zabavu. Drvoljubi će doživeti ovo nezaboravno iskustvo i vratiti se sa kampa zajedno sa drugarima i događajima koje će dugo pamtiti.

Naši kampovi traju 3 dana 2 noći, a tokom kampa deca su smeštena u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicenatar.org), koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

Prijave za kampove su počele, možete se prijaviti popunjavanjem linka PRIJAVNOG FORMULARA – GEK!

Više informacija možete dobiti na 021 451 788 ili 021 881 027 ili nam pišite na office@pokretgorana.org.rs