Edukacija, Manifestacije, Novosadsko proleće, Program za decu, Program za mlade, Urbano zelenilo, Zaštita životne sredine, Zelena ekonomija

Novosadsko proleće

Proleće je godišnje doba kome se radujemo i očekujemo sa nestrpljenjem. Mi vam ove godine dajemo razlog više da se zajedno radujemo i da sa nama proslavite rođendan naše i vaše manifestacije “Novosadsko proleće” koja puni 30 godina. Posetite nam na prvom spratu SPENS-a od 19. do 21. marta i pronađite prolećni mir, radost i polet.

Manifestacija predstavlja neraskidivi spoj ekologije, privrede i kulture. Tokom tri dana održaćemo edukativne i kreativne radionice, interesantne tribine i predavanja, kupiti nešto šareno i mirisno ili umetnički proizvod naših izlagača, pevaćemo i plesaćemo, družiti se i uživati. Naravno, neizostavni deo su i naši izlagači i njihovi proizvodi koji će se predstaviti kroz 3 izložbene celine:
1. izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu
2. izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane
3. izložbu starih i umetničkih zanata.

Svi zainteresovani izlagači mogu da se prijave putem OVOG LINKA. Prijavite se što pre, jer su prijave do popune raspoloživih mesta!

Dodatne informacije mogu se dobiti na 021 451 788 ili nam pišite na manifestacije@pokretgorana.org.rs i pratite nas na društvenim mrežama.

Priroda je deo nas i mi smo deo nje.