Edukacija, Goranski Eko Kampovi, Program za decu, Zaštita životne sredine

Zimski Goranski Eko Kampovi

Ovog zimskog raspusta Pokret gorana Novog Sada je pripremio za vas dva trodnevna tematska kampa, u dva termina, za dva različita uzrasta:

❄️ “Svi naši ukrasi” koji će se održati od 26. do 28. decembra 2019. godine za decu uzrasta od 6 do 10 godina.
Sadržajem kampa neguje se multikulturalnost, upoznavanje tradicije i kulture različitih nacionalnih manjina i nacionalnih zajednica. Učesnici kampa će imati prilike da upoznaju zimske običaje pred Božić i Novu godinu kod Srba, Nemaca i Slovaka i predstave ih zainteresovanoj deci i roditeljima.

❄️ “Potraga za prirodom” koji će se održati od 9. do 11. januara 2020. godine za decu uzrasta od 11 do 14 godina.
Ovaj kamp je za svu decu koja žele da upoznaju kako priroda izgleda zimi, koji su zeleni stanovnici Dvorske bašte, koliko ptica je ostalo na Dunavu i kakve su strategije preživljavanja razvili različiti organizmi.

❄️ Smeštaj: učesnici će biti smešteni u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicentar.rs) koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

❄️ Edukatori i kamp lideri: kampove će voditi stručni saradnici i kamp lideri Pokreta gorana iz različitih oblasti, koji imaju iskustva u radu sa decom navedenog uzrasta.

❄️ Prijave i više informacija: prijave za kampove su počele. Možete se prijaviti putem linka Zimski GEK.

❄️ Dodatne informacije možete dobiti na 021 451788 ili 060 0523865, na nšoj Facebook stranici – Goranski Eko Kampovi ili nam pišite na office@pokretgorana.org.rs