Cvetna pijaca, Zaštita životne sredine

Novosadske cvetne pijace – jesen 2019.

Novosadska cvetna pijaca, samo ime manifestacije nam govori šta to naše sugrađane i sugrađanke kao i posetioce Novog Sada čeka tokom septembra i oktobra. Dobro poznata atmosfera, šarenilo, mirisi, ukusi, dobra energija, osmesi, to je sve što je potrebno kako bi ispratili leto i dočekali divnu jesen u Novom Sadu.

Pokret gorana Novog Sada organizuje Novosadske cvetne pijace sa ciljem da svi naši sugrađani i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.
Tokom trajanja naših cvetnih manifestacija posetioci će imati prilike da posete štandove naših izlagača cveća, sadnica, opreme za uređenje bašta i vrtova, meda i pčelinjih proizvoda, zdravstveno-bezbedne hrane, starih zanata, kreativaca.

Odbrojavamo dane do prve jesenje Novosadske cvetne pijace koju će ukrasiti raskošni cvetovi hrizantema i viola, kao i razni jesenji plodovi.

Planirani termini održavanja Novosadskih cvetnih pijaca za jesen 2019. godine su:

  • 20 – 21. septembar
  • 27 – 28. septembar
  • 04 – 05. oktobar
  • 11 – 12. oktobar.

Za više informacija kao i za prijave možete nam pisati na manifestacije@pokretgorana.org.rs ili nas pozvati na 021 451 788.