Cvetna pijaca, Manifestacije, Zelena ekonomija

Novosadske cvetne pijace – maj 2019.

Nastavljamo sa prolećnim ciklusom Novosadskih cvetnih pijaca, koje se održavaju petkom i subotom na platou ispred ispred SPC “Vojvodina”.

Cilj organizovanja ovih manifestacija je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Novosadska cvetna pijaca sadrži proizvođače i izlagače cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, pčelinjih proizvoda, hrane, umetničkih zanata. Svim našim sugrađanima, sugrađankama i posetiocima Novog Sada se predstavi veliki broj proizvođača i izlagača. Naši izlagači svaki put pripreme raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano. Naši izlagači se svaki put trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača.

Planirani termini održavanja Novosadskih cvetnih pijaca za maj 2019. godine su:

03 i 04. maj   10 i 11. maj 17 i 18. maj 24 i 25. maj

Više informacija oko prijava za izlagače, možete dobiti na 021 451 788 ili nam pišite na manifestacije@pokretgorana.org.rs