Goranski Eko Kampovi

Zimski Goranski Eko Kampovi

❄️ Šta je “Zima u Sremskim Karlovcima”?

Dva nova tematska trodnevna kampa u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada koji se organizuju u Sremskim Karlovcima tokom zimskog školskog raspusta.

❄️ Kome je namenjen program?

U programu mogu učestvovati deca uzrasta od 6 do 12 godina, bilo da su članovi Pokreta gorana – Goroljubi ili svi oni koji žele da nam se pridruže. Sa Goroljubima se družimo svake subote, tokom školske godine na novosadskim zelenim površinama i tokom letnjih tematskih kampova Pticoljub, Buboljub, Cvetoljub, Pčeloljub i Drvoljub.

❄️ “Svi naši ukrasi” – od 3. do 5. januara 2019.

Programom kampa neguje se multikulturalnost, upoznavanje tradicije i kulture različitih nacionalnih manjina i nacionalnih zajednica. Učesnici kampa će imati prilike da upoznaju zimske običaje koji krase Božić i Novu godinu kod Srba, Nemaca i Slovaka i predstave ih zainteresovanoj deci i roditeljima.

❄️ “Potraga za prirodom”  – od 9. do 11. januara  i od 5. do 7. februara 2019.

Za svu decu koja žele da upoznaju kako priroda izgleda zimi, koji su zeleni stanovnici Dvorske bašte, koliko ptica je ostalo na Dunavu i kakve su strategije preživljavanja razvili različiti organizmi…

❄️ Smeštaj

Učesnici će biti smešteni u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicentar.rs) koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

❄️ Prijave i više informacija

Prijave za kampove su počele. Možete se prijaviti putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjdd37D52U8eoJVRi9kNz6GUNT3knIHf1fSjEvjnNz9CzXvw/viewform

❄️ Dodatne informacije možete dobiti na 021 451 788 ili nam pišite na office@pokretgorana.org.rs ❄️