Edukacija, Energetska efikasnost, Program za mlade, Zaštita životne sredine

Sam svoj solarni majstor

Otvoren konkurs za prijavu na obuku!

Pokret gorana Novog Sada ovog decembra organizuje obuku “Sam svoj solarni majstor”, koju je podržao Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj. Pozivamo mlade, uzrasta od 16 do 26 godina, da se prijave na obuku “Sam svoj solarni majstor”. Obuka će se održati u “Ekološkom centru Radulovački” u Sremskim Karlovcima, 17. i 18. decembra 2016. godine.

Idealna prilika za sve mlade koji imaju želju da sačuvaju životnu sredinu i da steknu nova saznanja kako se štedi i proizvodi električna energija, ali i da steknu praktične veštine potrebne za samostalnu izradi i primenu obnovljivih izvora energije, sa akcentom na solarnu energiju. Poziv je otvoren za sve mlade sa teritorije Vojvodine. Učešće na edukativnom vikend seminaru je besplatno (podrazumeva prisustvo tokom oba dana i uključuje troškove smeštaja u “Ekološkom centru Radulovački”, ishrane, radionica i materijal za rad), dok učesnici snose troškove dolaska i odlaska sa obuke.

Broj učesnika je ograničen. Prijave su otvorene do 12. decembra 2016. godine. Prijava se može poslati na office@pokretgorana.org.rs sa naznakom: Prijava za obuku “Sam svoj solarni majstor