Manifestacije, Novosadsko proleće, Zaštita životne sredine

Novosadsko proleće

Od 15. do 19. marta ove godine, održaće se 26. “Novosadsko proleće” – jedna od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih manifestacija u našoj zemlji.
Ovogodišnja manifestacija će imati tri izložbene celine sa skoro 230 izlagača na više od 2.500 m2:

  1. izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu,
  2. izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane,
  3. izložbu suvenira i proizvoda starih i umetničkih zanata.

Manifestacija “Novosadsko proleće” se organizuje po 26. put, na prvom spratu SPC “Vojvodina”, a ovako dugu tradiciju dugujemo pre svega odličnoj saradnji sa jedne strane sa više od 230 izlagača na manifestaciji – najvećim proizvođačima i uvoznicima cveća, sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za uređenje vrtova i enterijera, kao i proizvođačima meda i zdravstveno-bezbedne hrane i rukotvorina starih zanata.

Ulaz na manifestaciju je slobodan i ima i prodajni i izložbeni karater.

Tokom manifestacije će svi zainteresovani moći da se upoznaju sa aktuelnim temama kroz stručne tribine i predavanja eminentnih stručnjaka o glavnoj temi manifestacije koja je svake godine različita. Upravo ova različitost omogućava široj javnosti da se informiše o aktuelnim temama iz oblasti zaštite životne sredine, hortikulture, pčelarstva, pejzažne arhitekture, ekoturizma i o drugim značajnim temama.

Program